AKCIJA

Oro valytuvas HTW Space

217,80 377,52 

PRODUKTO SPECIFIKACIJA IR KAINOS

Modelis:Švaraus oro tiekimo greitis m3/hEnergijos sąnaudos, galia (W) Garso lygis (dB(A)) Patalpos dydis Matmenys (MM) KainaPIRKTI
HTPWPUR60SPA5106521-6835-61460x710x230 377,52 
HTPWPUR36SPA3103521-6425-43410x635x210 275,88 
HTPWPUR24SPA2102521-5814-25347x535x175 217,80 

Aprašymas

Oro valytuvas HTW Space

Oro valytuvas HTW Space – tai šiuolaikiškas oro valymo sprendimas vidutinio dydžio erdvėms, pašalinantis iš patalpos oro iki 99,95% virusų, bakterijų, dulkių ir kitų teršalų.

Kokiu oru kvėpuojate?

Kokiu oru kvėpuojate?

Šioje pandemijos situacijoje ir kai nežinoma tiek daug dalykų apie nematomą priešą, kuris mus puola ir kuris trikdo mūsų gyvenimo būdą, visa pagalba yra naudinga norint pagerinti aplinkos, kurioje gyvename, sveikumą. Šiame kontekste Ispanijos bendrovė HTW gamina ir tiekia įvairius oro valymo įrenginius, kurie, nors ir turi naujovių, iš tiesų yra ilgos oro kokybės gerinimo patirties rezultatas.

Kaip pagerinti oro kokybę?

Kaip pagerinti oro kokybę?

HTW oro valytuvų su UV spinduliais asortimentas, apimantis naujausią firmos naujieną – puikų modelį, kurį galima įsigyti elektroninėje parduotuvėje Šilta gaivu, analizuoja aplinką ir nustato oro kokybę, parodydamas ją spalvų indikatoriumi. Priklausomai nuo spalvos, vartotojas gali greitai suvokti, ar oro kokybė yra puiki, gera, normali ar bloga.

Filtravimo etapai

Filtravimo etapai

Valytuvas apima įvairias sistemas ir technologijas, kurios, aptikus aplinkos taršą, gali efektyviai pagerinti oro kokybę, idealiai tinka mokykloms, slaugos namams, sveikatos centrams, biurams, mažoms įmonėms ir svetingumo įstaigoms.

Įdomu tai, kad įrenginyje integruota ultravioletinė lempa, kuri veikia virusų DNR juos sunaikina ir palieka neaktyvius. Taip pat pašalinamos teršalų dalelės, alergenai ir blogi kvapai, todėl oras, kuriuo kvėpuojate namuose ar bet kurioje aplinkoje, tampa sveikesniu.

Skaitmeninė sąsaja

Oro valytuvas HTW Space turi patalpų oro valymo ir dezinfekavimo funkcijas. Jame yra: priešfiltris, sulaikantis didžiausias daleles, tokias kaip gyvūnų plaukai, pleiskanos ir dulkės. Hepa13 filtras, kuris sugeria iki 0,3 µm daleles, tokias kaip žiedadulkės ar alergenai; aktyvuotos anglies filtras, pašalinantis blogus kvapus ir tabako dūmus. Galiausiai UV lempa, kuri, remiantis kompanijos laboratorijoje atliktais bandymais, pašalina virusus ir bakterijas.

oro valymo privalumai

Papildomas šios serijos privalumas yra tai, kad ji turi „Wi-Fi“ ryšį nuotoliniam valdymui per tam skirtą mobilųjį įrenginį, kuris, be kitų privalumų, leidžia jį įjungti prieš grįžtant namo, kad atvykus būtų galima rasti sveiką aplinką.

triukšmo lygis

Šis konkretus modelis gali aptarnauti iki 61 m2 patalpas. Mažesnėms erdvėms taip pat yra sprendimų: „Clean“ serija aptarnauja iki 27 m2, o „Cube“ ir „Dust Cube“ – iki 15 m2. Oro valytuvas HTW skleidžia 21 dB triukšmą, todėl reikia pažymėti, kad „Clean“ serijoje yra neigiamų jonų generatorius ir jo skleidžiamas triukšmas 30 dB.

Privalumai:

Naudojamo produkto bandymai leidžia mums daryti išvadą, kad organizmo prisotinimas deguonimi, sveikas kvėpavimas ir poilsio gerinimas yra keletas šio tipo prietaisų privalumų. Jie sukuria malonesnę aplinką pašalindami kvapus, taip pat pagerina komfortą, ypač žmonėms, kenčiantiems nuo kvėpavimo sutrikimų ir alerginių reakcijų.

Siekiant optimizuoti našumą, valymo įrenginys perspėja, kai reikia pakeisti filtrą.

pagrindinės funkcijos

 Lankstinukas atsiuntimui: Oro-valytuvas-SPACE-LT

 

Daugiau oro valytuvų galite rasti mūsų tinklapyje arba mūsų elektroninėje parduotuvėje

Papildoma informacija

Modelis:

, ,

Švaraus oro tiekimo greitis m3/h

, ,

Energijos sąnaudos, galia (W)

, ,

Garso lygis (dB(A))

, ,

Patalpos dydis

, ,

Matmenys (MM)

, ,

Reikia daugiau informacijos?

 

Užpildykite žemiau esančia formą arba susisiekite kitais būdais ir mes Jums padėsime