Tinklo modulio + temperatūros jutiklio rinkinys Technoline MA 10001

59,99 


Galima įsigyti Lizingu
Pristatymo terminas: iki 10 d.d.
Apžiūrėkite šią prekę mūsų salone

PRODUKTO SPECIFIKACIJA IR KAINOS

PavadinimasTikslumas: Perdavimo atstumas: Baterijos: Matavimo intervalas: Matavimo diapazonas: Pristatymo terminasKainaPIRKTI
MA10001+/- 1°C 100m (atviroje erdvėje) 2 x Micro (LR03, AAA) Alkaline 7 minutės – 39.9°C iki + 59.9°C 10 d.d.59,99 

Description

Idealus pradinis rinkinys, skirtas temperatūros stebėjimui namuose. Norėdami įrengti rinkinį, tiesiog prijunkite tinklo modulio kabelį prie Jūsų namų ar biuro maršrutizatoriaus ir atsisiųskite išmaniąją programėlę „MOBILE-ALERTS“.

Išmanioji programėlė „MOBILE-ALERTS“

Atsisiųskite išmaniąją programėlę „MOBILE-ALERTS“ iš iOS App Store ar Android Google Play arba nuskanuokite QR kodą, esantį ant prekės pakuotės. Tai atlikus, netrukus per išmaniąją programėlę į savo telefoną gausite duomenis apie temperatūrą ir drėgmės lygį. Informacijos istorija rodoma 180 dienų. Galimybė eksportuoti duomenis bei grafinės informacijos pateikimas programoje. Įspėjimai apie temperatūros ir drėgmės pokyčius atsiunčiami į Jūsų išmanųjį telefoną.

Tinklo modulis MA 1000, tiesiogiai sujungtas su Jūsų namų ar biuro maršrutizatoriumi, leidžia išmaniajame telefone stebėti aktualią informaciją, siunčiamą iš oro kokybės stotelės ir temperatūros jutiklio. Jis sujungia Jūsų jutiklius ir debesį internete ir patikimai perduoda matavimo duomenis iš jutiklių į jį. Tokiu būdu, Jūs galite stebėti matavimų duomenis, siunčiamus iš jutiklių savo išmaniajame telefone. Be to, siunčiami duomenys gali būti talpinami tinklo modulyje, jei nutrūksta interneto ryšys. Veikiantis interneto ryšys yra būtinas, kad tinklo modulis tinkamai veiktų.

Turint tinklo modulį Technoline MA 10000, išmaniojoje aplikacijoje MOBILE-ALERTS galima įterpti papildomų MA serijos prietaisų.

 
Rinkinį sudaro:

  • Tinklo modulis MA10000;
  • Temperatūros jutiklis MA10100;
  • Nemokama programėlė, skirta išmaniajam telefonui (Apple nuo iOS 7.0 / Android nuo 3.2).

Additional information

Pavadinimas

Tikslumas:

Perdavimo atstumas:

Baterijos:

Matavimo intervalas:

Matavimo diapazonas:

Pristatymo terminas

Reikia daugiau informacijos?

 

Užpildykite žemiau esančia formą arba susisiekite kitais būdais ir mes Jums padėsime